وبلاگ مطالب خواندنی

وبلاگ مطالب خواندنی

وبلاگ مطالب خواندنی

وبلاگ مطالب خواندنی

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کاشت ایمپلنت دندان نیاز به جراحی دهان دارد و در نتیجه بیمار ممکن است آرام شود. انواع زیادی از بیهوشی وجود دارد که می توان از آنها استفاده کرد. انتخابی که بستگی دارد به عواملی مانند تعداد ایمپلنت هایی که باید قرار داده شوند و راحتی و ترجیح شخصی بیمار بستگی دارد. به طور معمول، بیمار در طول عمل کاملاً بیهوش نخواهد بود.

انواع بیهوشی

بیهوشی در بسیاری از روشهای پزشکی استفاده می شود تا اطمینان حاصل شود که جراحی بدون درد برای بیمار انجام می شود. انواع مختلفی از بیهوشی وجود دارد که سه نوع آن در جراحی ایمپلنت دندان رایج ترین است: آرام بخش موضعی، عمومی و آگاهانه. نوع بیهوشی مورد استفاده بستگی به پیچیدگی عمل جراحی و احساس راحتی بیمار دارد.

محلی برای اقدامات جزئی

بیهوشی موضعی معمولاً زمانی استفاده می شود که فقط یک یا دو ایمپلنت دندانی قرار داده می شود. هنگامی که بی حسی موضعی انجام می شود، ناحیه دهان مورد کار بی حس می شود و بیمار بیدار می شود. این نوع بیهوشی به طور کلی برای جراحی ایمپلنت جزئی استفاده می شود زیرا زمان عمل کوتاهتر از زمانی است که چندین ایمپلنت در حال قرار دادن است.

عمومی برای پیوند استخوان

بیهوشی عمومی قوی ترین نوع است. بیشتر در مواردی که پیوند استخوان ضروری است استفاده می شود. در طول فرآیند کاشت دندان، در صورتی که بیمار استخوان های سالم کافی در دهان خود برای حمایت از ایمپلنت ها نداشته باشد، ممکن است پیوند استخوان لازم باشد. تحت بیهوشی عمومی، بیمار کاملاً بیهوش است و عمل را به خاطر نمی آورد.

آرام بخش آگاهانه برای اضطراب دندان

نوعی بیهوشی به نام آرام بخش آگاهانه نیز توسط برخی از جراحان دهان ارائه می شود. برای بیماران مبتلا به اضطراب دندان، آرام بخش آگاهانه می تواند به آنها در طول عمل جراحی کمک کند. این نوع آرام بخش معمولاً به عنوان اکسید نیتروژن یا دارویی تجویز می شود که باعث خواب آلودگی می شود و احساس اضطراب و استرس را از بین می برد. بیمار هنوز تحت بیهوشی آگاهانه بیدار است، اما معمولاً در وضعیتی شبیه به خواب است.

بهبودی بعد از جراحی

آرام بخش می تواند جراحی را در طول عمل برای بیمار بدون درد کند، اما اکثر بیماران در دوره بهبودی حداقل ناراحتی جزئی را تجربه خواهند کرد. مسکن هایی مانند ایبوپروفن معمولاً تنها چیزی هستند که برای تسکین درد در چانه، گونه ها یا زیر چشم مورد نیاز است. بیماران همچنین باید از کیسه یخ برای کاهش تورم و خوردن غذاهای نرم استفاده کنند.

دوره نقاهت پس از عمل جراحی نسبتاً کوتاه است و برای اکثر بیماران کمتر از یک هفته طول می کشد. برای کاهش ناراحتی، بیماران باید دهان خود را حداقل دوبار در روز با آب نمک گرم بشویند و هنگام مسواک زدن ملایم تر باشند. بررسی های منظم با دندانپزشک برای اطمینان از اتصال ایمپلنت به استخوان و ترمیم آن ضروری خواهد بود.

نتیجه

بیماران معمولاً در حین جراحی ایمپلنت دند آرام می گیرند تا از درد در این روش تهاجمی محافظت کنند. اکثر بیماران تحت آرام بخش هوشیار قرار می گیرند در حالی که بی حسی موضعی روی ناحیه ای از دهان که روی آن کار می شود اعمال می شود. مگر اینکه پیوند استخوان درگیر باشد، بیهوشی عمومی به ندرت در جراحی ایمپلنت دندان استفاده می شود.

  • meysam akbari
  • ۰
  • ۰

 انسان همواره در طول زمان برای اتصال ابزار و وسیله‌های مختلف از راهکارهای زیادی استفاده کرده است. لذا برای برقراری نقطه اتصال نیاز به ایجاد روزنه‌ای برای جای دادن وسیله متصل کننده همواره وجود داشت. در همین راستا به مرور زمان و با پیشرفت علم و تکنولوژی توانست دریل را اختراع کند و کار خود را آسان نماید. قابلیت‌های زیادی که دریل داشت، امروزه به یکی از ابزار مهم در بخش‌های گوناگون تبدیل شده است.

رشد دانش و فناوری کمک کرد تا انواع مختلف دریل در صنعت ابزار تولید و نیاز سایر صنایع را رفع نماید. با توجه به قابلیت‌ها و مزایای دریل، علاوه بر استفاده بخش‌های مختلف صنایع و کارگاه‌ها، افراد عادی زیادی هستند که در جعبه ابزار خود مدل‌های ساده و پیشرفته دریل را دارند. کاربرد دریل در زمینه‌های گوناگون بزرگ و کوچک باعث شده است که انواع مختلف تولید و در دسترس قرار بگیرد. توجه به کارآیی‌های متفاوت در دریل، طبعاً در اختلاف قیمت دریل نیز تأثیر داشته و با قیمت‌های مختلفی می‌توان آن را از بازار تهیه و مورد استفاده قرار داد.

انواع  دریل و ویژ‌گی‌های آن

امروزه دریل یکی از پرکاربردترین وسایل و ابزار صنایع و کارگاه‌های مختلفی مانند مکانیکی، آهنگری، نجاری و ... به حساب می‌آید. با تغییر در کاربری دریل، علاوه بر سوراخکاری، از آن به‌ عنوان پیچ‌گوشی، گردبر، پولیشر و در مواردی اره نیز استفاده می‌کنند. با این شرایط برای سنباده‌زنی و برش و نمونه‌کاری هم مفید خواهد بود.

از نظر تقسیم‌بندی، دریل‌ را با توجه به عملکرد و کارآیی در چهار دسته‌بندی کلی برقی، شارژی، بادی و دستی می‌توان قرار داد. هر کدام از این دسته‌بندی‌ها انواع مختلفی دارند که متناسب با نوع کارکرد به شرح ذیل به صورت مختصر توضیح داده می‌شوند.

  • دریل چکشی: از نوع دریل برقی بوده و با قابلیت حرکت رفت و برگشتی و با ایجاد ضربه، سوراخکاری سطوح متراکم و سخت را آسان می‌نماید. قدرت و سرعت بالای این حرکت، سرعت عملکرد دریل را نیز زیاد می‌نماید.
  • دریل پیچ‌گوشتی: به دریل دوکاره نیز شناخته می‌شود. علاوه بر سوراخکاری، با تعویض مته و تنظیم میزان چرخش، برای باز و بسته کردن پیچ‌ها نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دریل شارژی: برای مصارف با حجم کاری کم و سرعت بالا در محیط‌هایی کوچک کاربرد دارد.
  • دریل گیربکسی: جهت تنظیم سرعت و کم کردن یا افزایش سرعت، کلیدی بر روی گیربکس این دریل تعبیه شده تا میزان دور کارکرد را تنظیم نماید.
  • دریل همزن: از نوع برقی است که یک پره همزن بر روی آن قرار گرفته و برای همزدن ترکیب مواد غلیظ مانند سیمان و ساخت ملات با مقدار کم مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع مختلف دیگر آن در همزدن ترکیباتت رنگ و دوغاب و ... کاربرد دارند.
  • دریل ستونی: به علت کارکرد خاص این نوع دریل و محدودیت جابجایی، فقط کاربردهای صنعتی داشته و اغلب در کارگاه‌ها و صنایع مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دریل بتن‌کن: همان طوری که از اسم آن پیداست دارای قدرت بالایی بوده و در امور ساختمانی و سطوح محکم مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • دریل خانگی: با توجه به کارکرد خانگی و حجم کاری کم، بدنه آن کوچک بوده و از توان کمتری نیز برخوردار است. علی‌رغم استفاده از این نوع دریل برای باز و بسته کردن پیچ‌ها، به‌ علت آسیب‌های جانبی که دارد برای این کار توصیه نمی‌شود.
  • دریل سرکج: برعکس دریل‌های معمولی، دسته این نوع دریل بلندتر و سر آن بسیار کوتاه است و عملکرد دریل معمولی را دارد. کاربرد آن مناسب فضاها و مکان‌هایی است که به راحتی در دسترس نبوده و برای اجرای کار محدودیت‌هایی دارد.
  • دریل نمونه بردار: نام دیگر آن دستگاه کرگیر است. برای نمونه‌برداری‌هایی با قطر 20 الی 450 میلی‌متری سطوح سختی مانند بتن یا آسفالت مورد استفاده قرار می‌گیرد. بیشترین کاربرد آن‌ها در صنعت ساختمان‌سازی است.

نکات مورد لحاظ در خرید دریل

گزینه‌های زیادی برای انتخاب این دستگاه وجود دارد که در قیمت دریل تأثیر می‌گذارد. برخی از این موارد شامل موارد زیر است:

1- توان دستگاه: طبعاً هر چقدر منبع تغذیه و توان دستگاه بیشتر باشد برای کارهای سخت بکار برده می‌شود و قیمت بالاتری هم خواهند داشت.

2- داشتن کلید قفل‌کن: مناسب برای کارکردهایی است که لازم است کار به صورت مداوم انجام شود.

3- مجهز به کلید کنترل سرعت: این کلید به دو صورت دیمر تنظیم سرعت و یا کلید گازی برای تنظیم میزان سرعت چرخش مته کاربرد دارد. معمولاً دریل‌ها خانگی فاقد این کلید هستند.

4- گیربکس: قابلیتی است که برای کنترل مناسب قدرت و سرعت در بعضی دریل‌ها تعبیه شده است.

5- سه‌نظام: سه‌نظام‌های اتوماتیک و آچاری وجود دارند که با توجه به نوع کارکرد به ترتیب برای امور سبک‌تر یا نیمه‌صعنتی و سنگین‌تر و صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

6- ترک‌متر: مخصوص دریل‌های پیچ‌گوشتی بوده که میزان نیروی وارده به پیچ را کنترل می‌کند.

7- کلید راست‌گرد و چپ‌گرد: حرکت و چرخش مته در جهت‌های راست و چپ توسط این کلید تنظیم می‌شود.

8- عمق‌سنج: میله‌ای که میزان عمق سوراخ شده را نشان می‌دهد و معمولاً بر روی دسته کمکی تعبیه می‌شود.

9- ترمز الکترونیک: در صورت عدم کارکرد ناگهانی، این دستگاه از وارد آمدن آسیب به دریل جلوگیری می‌کند.

مرجع خرید دریل

با توجه به شناخت و آگاهی کافی پیرامون ویژگی‌های این وسیله کاربردی و گزینه‌های تأثیرگذار بر قیمت دریل لازم است همانند سایر وسیله‌های دیگر از مکان مطمئنی خریداری شود. فروشگاه سوپر ابزار پارس با نزدیک به نیم قرن سابقه فعالیت در زمینه فروش انواع وسیله و ابزار در حوزه‌های مرتبط با صنعت، برق، نجاری و مکانیکی، ساختمانی و رنگ‌های ساختمانی این افتخار را دارد که انواع دریل را با قیمت‌های مناسب به اختیار خریداران و متقاضیان ارائه نماید. با افزایش تعداد کاربران فضای مجازی، این فروشگاه با راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی سعی در رفع نیاز و ملزومات تمامی کاربران داشته و دارد. تجربه بالا و حسن سابقه فروشگاه سوپر ابزار پارس باعث شده است که بسیاری از برندهای معتبر به آن اعتماد کرده و نمایندگی فروش رسمی محصولات خود را به این فروشگاه اعطاء نمایند.

منبع:https://www.aryanews.com/News/20210731123355049

  • meysam akbari